fredag 9. mai 2008

Dagen før dagen...

Tone har reist tilbake til Oslo for å gjere ferdig studiene så det har vert litt tomt i leiligheten denne veka. Men det er nok å gjere på jobb - og tida flyg når ein har det morro.

Eg har prøvd å få unna det siste papirarbeidet for at flyttelasset skal gå så "smooth" som mulig gjennom tollen. Det kjem nok ikkje til å skje. Har ein ikkje rett underskrift og rett stempel på rett papir, kan ein sjå langt etter flyttelasset. I dag har eg vert til Notarius og fått skrive Power of Attorney slik at flytteselskapet kan innføre tinga våre på mine vegne.

Elles har Moskva førebudd seg på den store feiringa av 9. mai - Victory Day - dagen då tyskarane blei kasta ut av landet. I fleire veker har dei pussa og malt blomsterkasser, kosta fortau og hengt opp dekorasjonar. Ryktene seier at det til og med er fly som flyg rundt Moskva som strør ut kjemikalier slik at det ikkje skal regne på paraden som skal gå over Den Røde Plass. Vi får sjå kva morgondagen vil bringe... Det er i alle fall fri så får ein nyte sola medan ein kan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

I tillegg til den store dagen i dag så overtok Medvedjev som president onsdag og i går utnevnet han Putin til statsminister!

Tone sa...

Åh, oppdatering! <3 Bra at tiden går fort, det gjør det heldigvis her også...

Kristian sa...

Ja. Alt for å få eit høve til å dra fram dei store sigarane.

Anonym sa...

Jeg har trådd til som "Kristian erstatter" denne uka. Det blir ikke så fysiskt da, men det er veldig koselig. ;-)

Så bra at det går greit å være hjemme alene. :-)

Linda***