tirsdag 1. april 2008

Endelig fremme..

Da var vi endelig fremme i Moskva! Vi har hatt en full dag i dag, med visning på noen leiligheter. En av de var veldig aktuell, men vi har noen visninger i morgen også, så får vi se hva det blir til. I leilighetene vi hadde visning på lå det igjen klær og sko i skapene, og mat i kjøleskapet, enda det var lenge siden de hadde flyttet ut. Noen ledninger stakk ut av veggen her og der.. Standarden er rimelig annerledes her enn vi er vant til!

Ting er billig her. 2 liter Cola koster 10 kr. Bensin koster 5 kr/l. Metro koster hele 7 kr per enkeltbillett, og 1500 kr for et helt år!

Da vi handlet på matbutikken klarte vi å karre oss helt opp i 50 kr (2 l Cola, 2 boller, 1 pk knekkebrød, 1 pk gulost og 200 g sjokolade), og da vi kom med en 200-lapp syntes kassadama det var alt for mye å skulle gi tilbake på, og ville ikke ta den i mot. Men hun hadde ikke noe valg, for det var det vi hadde. Det viser seg som regel at de kan hvis de vil. 

Nå er det straks leggetid her i Moskva, men det kommer ny oppdatering når det skjer noe her - og det gjør det jo hele tiden.

Privjet!

Ingen kommentarer: