fredag 17. april 2009

Kanskje siste innlegg fra Moskva?

Tiden etter jul har vært travel. Vi har vært vel så mye i Norge som i Russland, pga de sedvanlige visumproblemene. Det ble også klart at vi flytter hjem i slutten av april, som så veldig mange av vennene våre her. Det ser ut til at finanskrisen endelig traff Russland også.
Da vi kom hjem hadde vi selvfølgelig ingen tv, og internett har ikke virket siden 15. desember. Nå har vi simpelthen gitt opp det prosjektet. Det skal bli godt å komme hjem til en by der ting fungerer, eller hvor man i deg minste kan ordne ting selv dersom de ikke fungerer.
I tiden etter at vi kom hjem har vi hatt 2 besøk. Ett fra Kristians gode kamerat Stig, og ett fra min gode venninne Hilde. Det var to kjempekoselige besøk, og det var hyggelig at de rakk det før vi drar hjem.
Livet går sin vante gang her borte. Jeg er nødt til å reise hjem allerede på onsdag pga et intervju, og det er litt rart. Tiden går så fort på slutten!
Vi er så heldige at vi skal få bo en mnd i leiligheten til Haakon og Karen på Frogner, siden leiligheten vår er utleid ut mai.
Nå står av alle ting fårikålen på komfyren - det kommer 2 vennepar på besøk i kveld som er interessert i å høre om Norge. Slikt blir det "norsk aften" av.. Så håper vi på besøk i Norge i sommer!